Frisser in Nederland

Back to Berichten

Frisser in Nederland

Comments: 0

Vandaag is het zover en beginnen we aan een periode van wat frisser weer met dank aan een oostelijke stroming. Door het hoog boven Scandinavië krijgen we een droge maar ook koudere lucht naar onze regio. Vandaag begon het best wel bewolkt maar de opklaringen zullen in de loop van de dag de overhand krijgen. De temperatuur zal een maximum van een graad of 11/13 aanhouden. De wind draait dan naar het oosten en bereikt een kracht van 3 a 4 Bft. Wie met het raam open slaapt zal ook merken dat het een heel stuk frisser gaat worden en dat de temperaturen snel op de 2 graden grens gaat zitten. Dus grondvorst is zeker aanwezig! Morgen een frisse dag volop zon maar door de oostenwind zal het niet warmer worden dan een graad of 10. Verstandig doet men eraan om een jas mee te nemen als men naar buiten gaat.

kwantum-gas-bereikt-temperatuur-lager-dan-nulpunt

Facebook Comments Box

Share this post

Back to Berichten