Sponsoren en Partners

Door middel van Sponsoren en partners kunnen wij onze informatie beter publiceren en plaatsen om jullie te waarschuwen of om onze plek beter te bepalen. De sponsoren, bedrijven, partners en stormchasers willen wij op deze manier bedanken door een pagina te maken waar alles en iedereen waar wij mee te maken hebben, naast onze sponsoren, bij elkaar te zetten zodat ook jullie ook met elkaar in contact kunnen komen. Heb jij zelf ook een website en wil je hier tussen staan dan is dat kinderlijk eenvoudig en neem je contact met ons op door onderaan de pagina contact met ons op te nemen. Voor adverteren verwijzen we je door naar een andere contactpagina namelijk: Adverteren.

DONATEURS

18 augustus was de dag waarop Maickel een verschrikkelijk ongeval heeft gehad. Na zijn herstel werdt aangeraden voor een nieuwe auto een crowdfundactie op touw te zetten. En daar is massaal gehoor aan gegeven. 50 donateurs met bedragen tussen de 5 en 250 euro. En daar willen we iedereen onwijs voor bedanken!

Peter Post – Ronald Wagner – Nick Weijsters – Nadine van Wanrooij – Marco Maessen – Paul van der Hoven – Ronald Piters – Gilles Tijmes – Michiel Veldman – Ork de Rooij – Jean Pierre Jorissen – Robert Jan van der Wal – Autoservice Bilal – Silvana Vd – Martijn Reuvekamp – Aron Scheffer (namens Scheffer Groep) – Harry Schonewille – Kathleen van Winden –  Team Coco – Alisa Bik – Hans Lenting – Tim de Vries – Raymond Hilger – Marco van der Schaft – Jouri Dits – Usha Olsman – Alexander Bosma – Guus Stevering – Rik Mons – Renate de Groot – Chiel Albers – Rosalie Wijnberger (Lieve oom Maickel, Alles voor familie. Knuffel van Rosalie) Stefan Bertram – Yvonne Zweep-Bisschop – Ingrid Heldoorn – Chiel & Moniek Hoekstra – Frank van der Giessen – Johan Huisman – Eva Wijnberger – Arjan Spaans – Kevin Broeren – Robin Mittelmeijer – Nikky Segers – Danielle Muiser Dijkstra – Jordy Kerssies

187673317_4046246955453962_2182158363505162028_n

SPONSOREN

DRUKBEDRIJF.NL

DRUKBEDRIJF.NL – Iedereen weet iedereen nu ongeveer wel wie dat zijn. Zij zijn onze hoofdsponsor voor 2021 waar we ons materiaal op kleding laten drukken. De service is onwijs goed en het materiaal is zo goed als slijtvast. We hebben er zelfs van alles mee uitgehaald, maar zelfs de droger overleefd hij. Sinds wij hoodies besteld hebben omdat we het wel lekker warm wilden hebben tijdens een regenachtige bui is er in heel chaseland een run op team hoodies. Ook onze stickers, pas op borden voor de drone, als onze boarding van onze chasevoertuig komen hier vandaan!

Dus aarzel niet en bestel je kleding en andere merch hier want prijs/product verhouding is hier dik in orde!

Hoofdsponsor Bedrukt.nl

PARTNERS

METEOLAGELANDEN.NL

Onze eigen stormchaser Arnoud heeft een website opgericht genaamd meteolagelanden. Hij voorziet ons Nederlanders van een eigen weerbericht, kun je checken voor maand, jaar en seizoenprognoses. Ook andere weermetingen en weetjes kun je op deze pagina terugvinden.
Meteolagelanden

CHASE2BE.COM

Chase2be is een groep stormchasers maar dan vanuit België. Deze chasers zijn al in Amerika geweest en hebben een flinke wijsheid in de pocket. Wij werken vaak samen met enkele personen uit deze groep.
Chase2be

WXCHARTS is een website dat perfect is als we van te voren wilt duiken in de nodige plotkaarten. Perfect als je weet waar je ongeveer naar moet kijken een dag van te voren. Ze hebben GFS, GEFS, ECMWF, NAM, HRRR, ARPEGE, AROME, HARMONIE, HIRLAM & ICON kaarten dus voor elke synopsis de juiste kaart. WXCharts is een van de eerste sponsoren vanaf het begin van hun bestaan.

partner WXCHARTS

Stormchasers Limburg

Ook in limburg weten ze wat extreem weer precies is. 9 uit de 10 keer komt hier het gevaarlijkste onweer over de belgische grens om in Duitsland de boel overhoop te gooien. Daarom is er een facebookpagina opgericht voor alle jagers met een “zachte g” en ver daarbuiten.
Volg hier alles over “extreem ” weer, chases, onweer en alles wat er mee te maken heeft! Elke dag spectaculaire foto`s ! Geen waarschuwings dienst !

bandicam 2015-04-13 19-12-32-685

Severe Weather Europe

Severeweather Europe kent ook iedereen die bekend is met stormchasen wel. Hier komen alle mensen die ook maar enigsinds iets te maken hebben of interesse hebben in extreem weer bij elkaar. Hier haal je de laatste stormchase verhalen en foto’s uit heel Europa. Ook is er een foto contest per maand waar je je mooiste extreem weer foto’s bij elkaar kan zien. Het laatste nieuws naast de laatste ontwikkelingen vind je hier dus.

bandicam 2015-04-13 17-26-17-582

Meteo Hoek van Holland

Amateur weerstation op Hoek van Holland

Niet alleen de grote pagina’s nemen we mee maar ook de mensen die geïnteresseerd zijn in de weersextremen die hun eigen pagina hebben.

Meteo Hoek van Holland is een initiatief van een weeramateur uit Hoek van Holland en registreert sinds maart 2009 de weersomstandigheden in Hoek van Holland. Met (semi-) professionele apparatuur worden dagelijks de meest gangbare weersverschijnselen gemeten en opgeslagen in een database.

bandicam 2015-04-13 19-35-42-820
Facebook Comments Box