Door middel van Sponsoren en partners kunnen wij onze informatie beter publiceren en plaatsen om jullie te waarschuwen of om onze plek beter te bepalen. De sponsoren, bedrijven, partners en stormchasers willen wij op deze manier bedanken door een pagina te maken waar alles en iedereen waar wij mee te maken hebben, naast onze sponsoren, bij elkaar te zetten zodat ook jullie ook met elkaar in contact kunnen komen. Heb jij zelf ook een website en wil je hier tussen staan dan is dat kinderlijk eenvoudig en neem je contact met ons op door onderaan de pagina contact met ons op te nemen. Voor adverteren verwijzen we je door naar een andere contactpagina namelijk: Adverteren.

SPONSOREN

bandicam 2015-04-13 17-19-11-226

Bedrukt weet iedereen nu ongeveer wel wie dat zijn. Hun zijn een van onze hoofdsponsoren waar we ons materiaal op kleding laten drukken. De service is onwijs goed en het materiaal is zo goed als slijtvast. We hebben er zelfs vanalles mee uitgehaald maar zelfs de droger overleefd hij. Sinds wij hoodies besteld hebben omdat we het wel lekker warm wilden hebben tijdens een regenachtige bui is er in heel chaseland een run op team hoodies. Alleen hoor ik veel te hoge prijzen! Ik garandeer je, als je contact opzoekt met bedrukt en je roept onze naam erbij dat de prijs al wel wat zakt 😉

Dus aarzel niet en bestel je kleding hier want prijs/product verhouding is hier dik in orde!

partner WXCHARTS

WXCHARTS is een website dat perfect is als we van te voren wilt duiken in de nodige plotkaarten. Perfect als je weet waar je ongeveer naar moet kijken een dag van te voren. Ze hebben GFS, GEFS, ECMWF, NAM, HRRR, ARPEGE, AROME, HARMONIE, HIRLAM & ICON kaarten dus voor elke synopsis de juiste kaart. WXCharts is een van de eerste sponsoren vanaf het begin van hun bestaan.

bandicam 2015-04-13 17-26-17-582

Severeweather Europe kent ook iedereen die bekend is met stormchasen wel. Hier komen alle mensen die ook maar enigsinds iets te maken hebben of interesse hebben in extreem weer bij elkaar. Hier haal je de laatste stormchase verhalen en foto’s uit heel Europa. Ook is er een foto contest per maand waar je je mooiste extreem weer foto’s bij elkaar kan zien. Het laatste nieuws naast de laatste ontwikkelingen vind je hier dus.

Partners

bandicam 2015-04-13 16-54-14-374

Weerplaza, ook hier vind je alles ontremd het Nederlands weer. HIer halen we zo nu en dan de kaartjes vandaan die onze berichtgeving of chaseverslagen bijgevoegde waarde geeft.

bandicam 2015-05-19 15-24-27-499

Dit is Storm Archive. Een nieuw concept ontwikkeld voor de stormchase community. Storm archive is een grote verzamelplaats voor stormchasend Benelux. Een nieuw ontwikkelde radar, nieuw volgsysteem en een live chasersmap. Hij is nog volledig in ontwikkeling maar erg tof om de ontwikkelingen te mogen volgen. ZO mag xtremechasing meedoen aan de beta testen van dit prachtig systeem.

bandicam 2015-04-13 16-55-40-715

Het Stormchase-team van Meteo Research Zeeland bestaat uit (amateur-)meteorologen en weerfotografen. Allen hebben één passie: alles wat met convectief weer te maken heeft bestuderen en vastleggen. Zodra er extreme weersomstandigheden optreden binnen Zeeland trekken zij er op uit.

bandicam 2015-04-13 19-12-32-685

Ook in limburg weten ze wat extreem weer precies is. 9 uit de 10 keer komt hier het gevaarlijkste onweer over de belgische grens om in Duitsland de boel overhoop te gooien. Daarom is er een facebookpagina opgericht voor alle jagers met een “zachte g” en ver daarbuiten.
Volg hier alles over “extreem ” weer, chases, onweer en alles wat er mee te maken heeft! Elke dag spectaculaire foto`s ! Geen waarschuwings dienst !

bandicam 2015-04-13 16-55-02-910

Weer en Wind is een forum waar je al je foto’s op kwijt kan, waar een vrolijke chat te vinden is en waar je het laatste weer nieuws kan volgen. Ook onweerkansen, aardbevingen en andere natuurverschijnselen kun je hier genoeg over vinden. Weer en wind zorgt ervoor dat onze postings van onweerkansen en dergelijke gedeeld worden. Daarvoor staan hun op de eerste rij.

bandicam 2015-04-13 19-35-42-820

Amateur weerstation op Hoek van Holland

Niet alleen de grote pagina’s nemen we mee maar ook de mensen die geïnteresseerd zijn in de weersextremen die hun eigen pagina hebben.

Meteo Hoek van Holland is een initiatief van een weeramateur uit Hoek van Holland en registreert sinds maart 2009 de weersomstandigheden in Hoek van Holland. Met (semi-) professionele apparatuur worden dagelijks de meest gangbare weersverschijnselen gemeten en opgeslagen in een database.

Je website hier linken is gratis, het enige wat we er voor terug vragen is om ons ook op een plaats te zetten op je website. Dit word regelmatig gecontroleerd. Want de bedoeling is dat we elkaar helpen natuurlijk. Voor Sponsoren hebben we diverse plekken ingericht op onze website, en natuurlijk staan deze ook bovenaan de pagina. Wil jij ook op deze pagina verschijnen? Stuur dan een berichtje op het contact formulier hieronder. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.