Adverteren

Waarom adverteren bij Xtremechasing.nl?

Xtremechasing.nl is groeiende. Niet alleen groeien wij naar meer bekendheid bij publiek dat zich steeds meer in extreem weer interesseert, maar ook bedrijven hebben steeds meer interesse in het gezien worden op onze website en social media. Omdat extreem weer ook in Nederland steeds vaker voorkomt groeit ook het aantal bezoekers op onze website. Dit betekend ook een grotere kans dat ons publiek op uw website terecht komt.

Hier willen we u graag bij helpen. Vaak word er gedacht dat adverteren niets anders betekend dan inkomsten vergaren. En dat is niet waar wij voor willen staan. Wel vinden wij als team belangrijk dat we beter worden in ons werk. En hiermee kunt u dan ons weer bij helpen.

Wat kunt u voor ons betekenen?

Als voorbeeld wilde wij  graag uniforme kleding voor onze teamleden. Wij zijn op zoek gegaan naar kledingbedrijven die ons erbij konden assisteren. Zo zijn we bij Drukbedrijf uitgekomen die onze logo’s en tekst op onze kleding verzorgt. In ruil daarvoor hebben wij speciale sponsorplekken gereserveerd voor Drukbedrijf. Op onze website staat her en der hun logo met klikbare link en een advertorial op de hoofdpagina. Ook staat hun logo op onze teamkleding. Ook is het mogelijk om een reclameplek op onze auto te bemachtigen. Echter zijn deze plekken bezet tot aan 2022.

Ruilhandel

Als u ons iets kunt aanbieden waar ons werk beter van wordt,  zorgen wij dat u goed te zien bent op onze website en natuurlijk onze social-media kanalen. Daarom vragen wij geen geld, maar een dienst of product dat u aanbiedt. Onder het motto; “voor wat, hoort wat” willen wij beter kunnen presteren in ons werk en jullie daarbij promoten.

Reclame op onze Chasefoz |  2021 | VOL

Op onze chasevoertuig (chasefoz) die uitgerust is met allerlei meetapparaten, zijn wij bijzonder zichtbaar op de weg! Hoeveel nekken er omdraaien en bijna verdraaien om een blik te vangen van onze bijzondere auto. Dat is voor u als bedrijf de meest ideale manier om zichtbaar te zijn en een nog groter publiek naar u toe te trekken. Helaas zijn deze advertentieplekken al bezet voor dit seizoen. Maar u kunt zich alvast melden voor het seizoen 2022. Wel is het de bedoeling dat uw dienst zich bij ons aansluit.

 

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.


Facebook Comments Box