Xtremechasing.nl is groeiende. Niet alleen groeien wij naar meer bekendheid bij publiek dat zich steeds meer in extreem weer interesseert maar ook bedrijven hebben steeds meer interesse in het gezien worden op onze website en social media. Omdat extreem weer ook in Nederland steeds vaker voorkomt groeit ook het aantal bezoekers op onze website. Dit betekend ook een grotere kans dat ons publiek op uw website terecht komt.

Hier willen we u graag bij helpen. Vaak word er  gedacht dat adverteren niets anders betekend dan inkomsten vergaren en dat is niet waar wij voor willen staan. Wel vinden wij als team belangrijk dat we beter worden in ons werk. En hiermee kunt u dan ons weer bij helpen.

Als voorbeeld wilde wij  graag uniforme kleding voor onze teamleden. Wij zijn op zoek gegaan naar kledingbedrijven die ons erbij konden assisteren. Zo zijn we bij Bedrukt uitgekomen die onze logos en tekst op onze kleding zorgt. In ruil daarvoor hebben wij speciale sponsorplekken gereserveerd voor bedrukt op onze website en hun logo staat op onze teamkleding.

Als u ons iets kunt aanbieden waar ons werk beter van wordt,  zorgen wij dat u goed te zien bent op onze website en natuurlijk social-media. Daarom vragen wij geen geld maar een dienst of product dat u aanbiedt. Onder het motto; “voor wat hoort wat” willen wij beter kunnen presteren in ons werk. Geïnteresseerd? neem dan contact met ons op.

Soms kan het heel simpel zijn. Wilfred Janssen van Het weer centraal hebben wij gevraagd of hij ons van een set weerkaarten en dergelijke kon voorzien. Hij maakt dit jaar zijn eigen materiaal en is bovendien zelf ook heel erg geïnteresseerd in het weer. Hiervoor heeft hij ook een pre-masterclass gedaan in de universiteit van Wageningen. Daarnaast heeft hij enorm veel zelfstudie m.b.t. het weer gedaan.  Omdat hij ons hiermee helpt zorgen wij weer ervoor dat het duidelijk is van wie deze mooie kaarten afkomen. Namens heel het team bedanken wij Wilfred ook voor zijn kaarten.

SUPER BEDANKT WILFRED!

warmte