Eerste bericht met foto's in het nieuwe jaar!

Back to Berichten
wallcloud bij Eys 2024

Eerste bericht met foto's in het nieuwe jaar!

Comments: 0

Er is weer onweer in de lucht en de helft van Xtremechasing wordt alweer helemaal hyperactief. Ik hou er toch van! Natuurlijk zijn onweerbuien die dynamisch goed in elkaar zitten het mooist. Maar als de CG's om je oren vliegen, blijft het toch een prachtige hobby dat stormchasen.

Je hebt groepen die naar USA reizen dat zijn wij niet. Er zijn chaseteams die 3 dagen van huis zijn om te chasen in Zuid-Frankrijk, Italië of Spanje. Dat willen we wel, maar dat gaat niet altijd vanwege werk, financieel of andere verantwoordelijkheden. En je hebt groepen die er gewoon het beste van maken als er kans is op onweer en er zo vaak mogelijk mooie platen willen maken. Dan kom je bij een groep uit zoals ons. Beetje gek, maar wel stuk voor stuk mooie mensen.

Dit keer liet ons nieuwste aanwinst Gerard zien dat hij zeker een chase-hart heeft. Samen met Nikky is hij op pad geweest om de buien bij Weert te onderscheppen. Ik daarentegen heb me op de bergen van Eys gestationeerd. Allemaal lekker dicht bij huis!

Gezien het weer toch echt veranderd in ons land, en ik meer zie gebeuren met minder goede waarden (dynamisch gezien) ben ik benieuwd of we net zo veel tornado's vangen als afgelopen jaar. En het jaar daarvoor. Gelukkig is onze groepsdynamiek in ieder geval niet te stoppen! Misschien ben ik daar wel het dankbaarst voor.

Maickel Geurts - Oprichter Xtremechasing

  

 

 

Facebook Comments Box

Share this post

Back to Berichten