Morgen voorlopig de laatste lentedag

Back to Berichten
Voorlopig de laatste lentedag

Morgen voorlopig de laatste lentedag

Comments: 0

Morgen wordt voorlopig de laatste lentedag van de komende week. De temperatuur stijgt in het binnenland naar waarden tussen 19 en 24 graden. In het zuidoosten van het land zou zeer lokaal de 25 graden gehaald kunnen worden. Er is wel één probleem, namelijk hoge bewolking. De dikte van deze bewolking zal bepalen of het daadwerkelijk 25 graden wordt. Verder kunnen we dus een (waterig) zonnetje verwachten. In de kustprovincies en op de Wadden is het minder warm. Door een westelijke, en later noordelijke wind stroomt koele lucht vanaf zee het land op. Hierbij kunnen eventueel ook nog wat laaghangende bewolking of wat misflarden bij zitten. Daar niet warmer dan een graad of 18, en bij mist cq bewolking vanaf zee verder dalend. Al met al dus flinke verschillen in het land morgen!

De dagen daarna wordt het koeler, en kan er af en toe een spatje regen vallen, met name in de nacht naar donderdag. De temperatuurt daalt naar waarden tussen 10 en 14 graden.

 

Voorlopig de laatste lentedag
Klik op de afbeelding om te vergroten.

 

Bron kaart: Weerplaza

Facebook Comments Box

Share this post

Back to Berichten