Openingschase 28 April 2010

Back to Berichten

Openingschase 28 April 2010

Comments: 0

Het was niet alleen vandaag een prachtige dag om te chasen voor Zuid Nederland maar gisteren ook voor Oost nederland. Onze exteam genoten Dik en Yvonne waren gisteren in Dalfsen waar op dat moment het onweer begon te vormen.
Ik (Graphicnizor) moest me haasten richting Hattem om eerst een kijkje te nemen op de brug. Maar de auto’s verstoorde mijn opnames nogal dus ik heb me verplaatst een stuk links waar het rij kijken was onder een viaduct.

Later de radar nog nagekeken en bleek dat er nog meer buien aankwamen.
De tweede bui heeft het gehaald maar toen nokte mijn camera er weer mee. (zucht!) Niet getreurd want ik heb er wel fotos van.
De derde cel redde het niet en kwam als neerslag aan.
Ik kwam weer voldaan maar kletsnat thuis.
Hier gaan we het zeker nog over hebben als de teamleden bij elkaar komen voor een koninginnenbiertje Morgenmiddag in binnenstad Zwolle. sorry voor de logo’s en watermarks ( zichtbaar en bijna onzichtbaar) maar ben meerdere fotos tegengekomen die van ons zijn en dat dan het logo word weggepoetst.
hopelijk begrijpen jullie de watermarks 

Facebook Comments Box

Share this post

Geef een reactie

Back to Berichten