Chase Smilde-Haren

Back to Berichten

Chase Smilde-Haren

Comments: 0

Vanavond stond er onverwachts een kleine chase op het programma. Er waren wat buien onderweg vanaf de richting Zwolle, dus ik ben maar gauw naar me vaste stek gegaan net buiten Smilde. Hierbij een tijdje lang de bui bekeken en ondertussen ook de radar.
Het rommelde mooi aan 1 stuk door maar hoe verder de tijd vorderde hoe minder dit werd.
Maar ondertussen zag ik wel enige wolkenstructuren ontstaan die ik wel interessant vond (achteraf was dit het begin van de arcus)

 

Ondertussen begon het wat te regen waarop ik vertrok en een spot uitzocht aan de Van Lierswijk in Bovensmilde en hier aanschouwde ik een mooie arcus. Maar ook daar begon het te regenen en kwam de arcus dichterbij waarop ik vertrok naar de A28 om in de richting van Groningen te rijden.Bij Tynaarlo eraf gegaan om te kijken wat er over was van de arcus Het zag er nog steeds mooi uit waarop ik verder ben gaan rijden, maar hierbij kon ik of geen mooie spotplek vinden of ik mocht er niet stoppen langs de straat (was bij Groningen Airport Eelde, heel mooi zicht op de arcus maar politie achter me :( )

Hierop iets verder gedraaid en ben toen richting Glimmen gegaan om daar een spotplek te vinden.
Eenmaal deze gevonden had ik een mooi uitzicht op de arcus (helaas wel dichtbij).

Facebook Comments Box

Share this post

Geef een reactie

Back to Berichten