Chaseverslag Zwolle 12 april 2013

Back to Berichten

Chaseverslag Zwolle 12 april 2013

Comments: 0

Een klein verslagje helaas. Want heel erg veel gebeurde er niet in onze regio. Ik was er al vroeg bij want ik had ergens nog een afspraak staan maar het was goed weer dus ik vond het niet erg om wat verder te fietsen. Het mooie van deze plek is prachtig open zicht. Een schuur met stroom dus ook schuilen gaat prima. Bij aankomst kwamen de eerste buien over met een paar mm neerslag. Voor de rest niet zo heel veel gebeurd als een kleine toename in wind en een mooie Arcus wolk die voor mijn neus nog even vormde. Geen onweer wel een beetje neerslag.

Ondertussen nog contact gehad met Wilfred Janssen want hij heeft wel een paar bijzondere gebeurtenissen gehad. Wat dan de boeken van Chasers+ weer gaat aanvullen

Facebook Comments Box

Share this post

Geef een reactie

Back to Berichten